Fysiotherapie bij Balans

Bent u verwezen door uw arts voor een fysiotherapeutische behandeling, of komt u direct naar ons toe voor een screening (Directe Toegang Fysiotherapie, DTF)?

Dan bent u Balans aan het juiste adres voor de best mogelijke zorg. Alle fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, kinderfysiotherapeuten staan in het centraal kwaliteitsregister van het KNGF en de specifieke registers van de specialisaties. Uw verzekering kan dit als voorwaarde voor vergoeding stellen. Heeft de arts een specifieke verwijzing gegeven voor manuele therapie, kinderfysiotherapie of psychosomatische fysiotherapie dan zullen wij u uiteraard bij de therapeut met die specialisatie inplannen. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde fysiotherapeut dan houden wij hier rekening mee. Balans Centrum voor gezondheid en beweging is door Zilveren Kruis benoemd tot Pluspraktijk!

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

Ruim 2,5 miljoen Nederlanders hebben hun zorgverzekeringen afgesloten bij Zilveren Kruis Achmea. Zilveren Kruis is daarmee een van de grootste aanbieders van zorgverzekeringen van Nederland. Behalve voor verzekerden van Zilveren Kruis Achmea zijn wij ook Pluspraktijk voor verzekerden van Agis, FBTO en Interpolis.

 

Tarieven

 

Website Balans